Leer werken met Royal Icing als een pro!
Heb je al eens geprobeerd om koekjes te decoreren met royal icing, maar gaf je het na twee pogingen toch weer op? Of droom je ervan om je koekjes te versieren met prachtig suikerwerk, maar heb je nog niet het lef gehad om eraan te beginnen omdat je weet dat het een uitdagende techniek is?
Benieuwd hoe? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij wél prachtige koekjes kunt maken!
It’s all in the sugar
Decoreren met royal icing hoeft echt niet moeilijk te zijn. Het geheim zit vooral in het maken van de juiste royal icing. Zodra je de perfecte consistentie onder de knie hebt, verandert alles: De icing blijft mooi liggen zonder uit te lopen en je suikerwerk krijgt die onweerstaanbare glans waar je altijd van droomde. Je decoraties worden strak en glad, zonder kraters of deuken, en de kleuren blijven helder zonder door elkaar te vloeien. Elk koekje wordt een klein kunstwerkje waar je trots op kunt zijn. Dat wil jij toch ook kunnen?
Dit gaan we doen
In de online cursus omgeving waar je zelf 24/7 bij kunt staan alle lessen overzichtelijk weergegeven. Iedere les bevat een video met zo nodig extra cursus materiaal.
Naast de modules vind je in de leeromgeving ook vraag en antwoord gedeelte waar je mij de eerste twee maanden al je vragen kunt stellen over de lesstof. Hiermee tillen we jouw decoreer kunsten naar een nog hoger niveau. Want we willen niks anders dan dat perfecte suiker koekje bereiken natuurlijk.
- Direct te volgen les modules
- Goed te volgen korte video's voor direct resultaat
- Mijn royal icing recept
- Een community waar Ilza regelmatig je vragen beantwoord
Nu tijdelijk met 15,- pre-order korting. Betaal nu geen €99,- euro maar 84.
Super leuk dat je dit ons gaat leren! Ik vind wat jij neer zet zo top!
Desiree
Krijg toegang tot de cursus en ontdek:
- hoe je royal icing altijd de perfecte dikte krijgt, zodat je decoraties niet uitlopen en elk koekje een strakke, professionele look krijgt
- hoe je glanzende, gladde oppervlakken maakt zonder kraters of luchtbellen, zodat jouw koekjes eruitzien alsof ze zo uit een patisseriewinkel komen
- hoe je moeiteloos lijnen toefjes en speelse accenten spuit, zelfs als je handen niet super vast zijn
- hoe je kleuren prachtig naast elkaar houdt zonder dat ze in elkaar overlopen
- hoe je vol vertrouwen aan de slag gaat met nat-in-nat technieken en eindelijk die wow-factor bereikt
Van hobbybakker naar suikerartiest
Door de jaren heen heb ik veel technieken uitgeprobeerd, fouten gemaakt en vooral heel veel geleerd. Ik ontdekte hoe belangrijk het is om de juiste consistentie te vinden, en hoe je met een beetje geduld en de juiste tips de mooiste resultaten krijgt. Mijn missie? Jou laten ervaren hoe leuk én haalbaar het is om zelf zulke prachtige koekjes te maken, zelfs als je nu nog twijfelt of het je ooit gaat lukken.
In deze cursus deel ik mijn kennis en ervaring, handige trucs en favoriete recepten, zodat ook jij vol vertrouwen aan de slag kunt met royal icing en straks de mooiste koekjes uit je eigen oven tovert!
Ik dacht eerst nog ‘misschien kunnen we dit wel zelf’. Maar nu ik dit zie ben ik blij dat we jou gevraagd hebben.
Dabbe van den Brand
Veelgestelde vragen
Ik heb deze cursus ontwikkeld voor bakkers die het ‘bakvirus’ helemaal te pakken hebben en graag mooie koekjes met suikerwerk willen leren maken.
Als jij de perfecte royal icing koek wilt leren decoreren is deze cursus voor jou!
Jazeker, naast de verkoop kan ik mij ook voorstellen dat je voor je eigen bruiloft of baby shower graag wilt leren decoreren. Ook dan ben je van harte welkom in deze training.
Natuurlijk, dat je koekjes verkoopt zegt nog niet dat ze perfect zijn. Als jij het idee hebt dat het nog beter, strakker en lekkerder kan ben je van harte welkom.
Ja, je hebt het e.e.a aan gereedschap nodig om de perfecte koekjes te maken. In de eerste module van de training laat ik je al het gereedschap zien en vertel ik je er meer over.
Als je nog helemaal geen gereedschap in huis hebt komt dit op een bedrag van ongeveer 90,- uit. Voor de meesten zal gelden dat er alleen een paar artikelen uit de shop bij gekocht worden en kom je zo rond de €20 à €30 uit
De cursus komt eind januari 2026 online. zodra hij beschikbaar is ontvang je toegang tot de leeromgeving en kan je jouw vragen stellen in de community.
De video’s zijn kort, 5 tot 15 minuten. Daarnaast zal je natuurlijk wel met mij mee moeten doen. Daar gaat uiteraard wat meer tijd in zitten. Maar met een paar uur kom je al een heel eind.
Je krijgt 1 jaar toegang tot de cursus. Tegen die tijd weet je alle kneepjes van het vak echt wel uit je hoofd.
Ja, dat kan als je een bedrijf hebt waarin je koekjes en andere baksels verkoopt. Je krijgt je BTW dan terug óf je BTW wordt verrekend. Je kunt je investering ook als scholingskosten aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting.
Contact met ons opnemen natuurlijk! Wij hebben het antwoord.
Wil jij de mooiste royal icing koekjes maken?
Leer de mooiste suikerkoekjes decoreren
-
Toegang tot alle videolessen waarin we koekjes decoreren
-
Mijn favoriete royal icing recept
-
Tips die je nog nooit ergens anders gezien hebt
-
Uitleg van diverse decoreertechnieken
-
Prijzen zijn inclusief BTW
Met masterclass
-
Alles uit de cursus plus de masterclass royal icing transfers maken
-
In deze masterclass leer ik je hoe je jouw eigen, unieke royal icing transfers maakt. De techniek om efficiënter te werken met suikerwerk.