Tot en met 9 januari leveren we geen maatwerk en is de klantenservice afwezig. Collectie producten worden wel verzonden.
koekatelier-logo
  • Producten
    • Bakspullen
    • Cadeaubon
    • Fondantstempels
    • Fondant stempelsets
    • Koekstempels
    • Koekstempelsets
    • Lettersets
    • Taarttoppers
    • Uitsteekvormpjes
  • Collectie
    • Speciale gelegenheden
      • Baby
      • Verjaardag
      • Diploma
      • Trouwen & verloven
      • Nieuwe woning
    • Feestdagen/seizoenen
      • Valentijn
      • Suikerfeest
      • Lente
      • Pasen
      • Koningsdag
      • Moederdag
      • Vaderdag
      • Zomer
      • Halloween
      • Sinterklaas
      • Kerst
      • Oud en Nieuw
    • Thematisch
      • Bloemen
      • Bohemien
      • Circus
      • Dieren
      • Eten
      • Bedankje juffen en meesters
      • Magie en sprookjes
      • Ruimte
      • Stoer
      • Sport
      • Verkeer
    • Teksten, letters, nummers en woorden
      • Woorden
      • Letterset
      • Cijfers
    • Patronen
  • Maatwerk
    • Stempels en uitstekers
    • Taarttoppers
  • Cursussen
    • Koekjes decoreren met Royal Icing
  • Gratis
    • E-book Koekjes bakken
    • Blog
  • Producten
    • Bakspullen
    • Cadeaubon
    • Fondantstempels
    • Fondant stempelsets
    • Koekstempels
    • Koekstempelsets
    • Lettersets
    • Taarttoppers
    • Uitsteekvormpjes
  • Collectie
    • Speciale gelegenheden
      • Baby
      • Verjaardag
      • Diploma
      • Trouwen & verloven
      • Nieuwe woning
    • Feestdagen/seizoenen
      • Valentijn
      • Suikerfeest
      • Lente
      • Pasen
      • Koningsdag
      • Moederdag
      • Vaderdag
      • Zomer
      • Halloween
      • Sinterklaas
      • Kerst
      • Oud en Nieuw
    • Thematisch
      • Bloemen
      • Bohemien
      • Circus
      • Dieren
      • Eten
      • Bedankje juffen en meesters
      • Magie en sprookjes
      • Ruimte
      • Stoer
      • Sport
      • Verkeer
    • Teksten, letters, nummers en woorden
      • Woorden
      • Letterset
      • Cijfers
    • Patronen
  • Maatwerk
    • Stempels en uitstekers
    • Taarttoppers
  • Cursussen
    • Koekjes decoreren met Royal Icing
  • Gratis
    • E-book Koekjes bakken
    • Blog
MENU
Cart
Minimum bestelbedrag: €10
  • Kerst
  • Valentijn
  • Nieuwe producten
  • Producten op soort
    • Terug
    • Alle Producten op soort
    • Lettersets
    • Koekstempels
      • Terug
      • Alle Koekstempels
      • Losse koekstempels
      • Koekstempels met uitstekers
      • Lettersets
    • Fondantstempels
      • Terug
      • Alle Fondantstempels
      • Losse fondantstempels
      • Fondantstempels met uitstekers
      • Fondantstempel patronen
    • Uitsteker
    • Stempel pakketten
    • Taarttoppers
    • Gereedschap en eetbare producten
  • Producten op thema
    • Terug
    • Alle Producten op thema
    • Feestdagen
      • Terug
      • Alle Feestdagen
      • Sinterklaas
      • Kerst
      • Oud en Nieuw
      • Valentijnsdag
      • Paas collectie
      • Suikerfeest & Ramadan collectie
      • Koningsdag
      • Moederdag
      • Vaderdag
      • Halloween
      • Sintmaarten
    • Levens gebeurtenissen
      • Terug
      • Alle Levens gebeurtenissen
      • Baby
      • Diploma
      • Nieuwe woning
      • Overlijden en herdenken
      • Religie
      • Trouwen & verloven
      • Verjaardag
    • Veel gebruikte thema’s
      • Terug
      • Alle Veel gebruikte thema's
      • Bedankje juffen en meesters
      • Bloemen en planten
      • Bohemien
      • Circus
      • Dieren
      • Eten
      • Hobby
      • Magie en sprookjes
      • Ruimte
      • Sport
      • Stoer
  • Maatwerk
    • Terug
    • Alle Maatwerk
    • Stempels en uitstekers
    • Taarttoppers
  • Cursussen
    • Terug
    • Alle Cursussen
    • Koekjes decoreren met Royal Icing
  • Cadeaubon
  • Gratis
    • Terug
    • Alle Gratis
    • E-book koekjes bakken
    • Blog
  • Outlet
Cart
Minimum bestelbedrag: €10

Home > Koekjes decoreren met Royal Icing

Leer werken met Royal Icing als een pro!

Heb je al eens geprobeerd om koekjes te decoreren met royal icing, maar gaf je het na twee pogingen toch weer op? Of droom je ervan om je koekjes te versieren met prachtig suikerwerk, maar heb je nog niet het lef gehad om eraan te beginnen omdat je weet dat het een uitdagende techniek is?

Dan ben je zeker niet de enige…

Voordat ik deze cursus ontwikkelde, vroeg ik meer dan 2.000 bakkers waar ze vastliepen bij het werken met royal icing. Wat bleek? Royal icing heeft een lastige reputatie: veel bakkers vinden het moeilijk, spannend en soms zelfs een beetje frustrerend. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen!

Benieuwd hoe? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij wél prachtige koekjes kunt maken!

It’s all in the sugar

Decoreren met royal icing hoeft echt niet moeilijk te zijn. Het geheim zit vooral in het maken van de juiste royal icing. Zodra je de perfecte consistentie onder de knie hebt, verandert alles: De icing blijft mooi liggen zonder uit te lopen en je suikerwerk krijgt die onweerstaanbare glans waar je altijd van droomde. Je decoraties worden strak en glad, zonder kraters of deuken, en de kleuren blijven helder zonder door elkaar te vloeien. Elk koekje wordt een klein kunstwerkje waar je trots op kunt zijn. Dat wil jij toch ook kunnen?

Ja, dat wil ik!

Dit gaan we doen

In de online cursus omgeving waar je zelf 24/7 bij kunt staan alle lessen overzichtelijk weergegeven. Iedere les bevat een video met zo nodig extra cursus materiaal. 

Naast de modules vind je in de leeromgeving ook vraag en antwoord gedeelte waar je mij de eerste twee maanden al je vragen kunt stellen over de lesstof. Hiermee tillen we jouw decoreer kunsten naar een nog hoger niveau. Want we willen niks anders dan dat perfecte suiker koekje bereiken natuurlijk. 

  • Direct te volgen les modules
  • Goed te volgen korte video's voor direct resultaat
  • Mijn royal icing recept
  • Een community waar Ilza regelmatig je vragen beantwoord

Nu tijdelijk met 15,- pre-order korting. Betaal nu geen €99,- euro maar 84.

Ik doe mee
 5/5

Super leuk dat je dit ons gaat leren! Ik vind wat jij neer zet zo top!

Desiree

Krijg toegang tot de cursus en ontdek:

  • hoe je royal icing altijd de perfecte dikte krijgt, zodat je decoraties niet uitlopen en elk koekje een strakke, professionele look krijgt
  • hoe je glanzende, gladde oppervlakken maakt zonder kraters of luchtbellen, zodat jouw koekjes eruitzien alsof ze zo uit een patisseriewinkel komen
  • hoe je moeiteloos lijnen toefjes en speelse accenten spuit, zelfs als je handen niet super vast zijn
  • hoe je kleuren prachtig naast elkaar houdt zonder dat ze in elkaar overlopen
  • hoe je vol vertrouwen aan de slag gaat met nat-in-nat technieken en eindelijk die wow-factor bereikt
Ja, dit wil ik!

Dit kan jij straks ook!

Van hobbybakker naar suikerartiest

Mijn naam is Ilza en ik ben de eigenaresse van Koekatelier. Wat veel mensen niet weten: Koekatelier begon ooit met mijn liefde voor royal icing. Voordat ik koekstempels en uitstekers ontwierp, stond ik urenlang in de keuken om koekjes te bakken en te versieren met de mooiste suikerwerkjes. Met royal icing heb ik talloze kunstwerkjes mogen maken. Eerst voor familie en vrienden, maar later ook voor klanten die iets écht bijzonders wilden.

Door de jaren heen heb ik veel technieken uitgeprobeerd, fouten gemaakt en vooral heel veel geleerd. Ik ontdekte hoe belangrijk het is om de juiste consistentie te vinden, en hoe je met een beetje geduld en de juiste tips de mooiste resultaten krijgt. Mijn missie? Jou laten ervaren hoe leuk én haalbaar het is om zelf zulke prachtige koekjes te maken, zelfs als je nu nog twijfelt of het je ooit gaat lukken.

In deze cursus deel ik mijn kennis en ervaring, handige trucs en favoriete recepten, zodat ook jij vol vertrouwen aan de slag kunt met royal icing en straks de mooiste koekjes uit je eigen oven tovert!

royal icing koekjes decoreren
Ilza decoreerd voor Foodlocker & Adidas
 5/5

Ik dacht eerst nog ‘misschien kunnen we dit wel zelf’. Maar nu ik dit zie ben ik blij dat we jou gevraagd hebben. 

Dabbe van den Brand

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze cursus?

Ik heb deze cursus ontwikkeld voor bakkers die het ‘bakvirus’ helemaal te pakken hebben en graag mooie koekjes met suikerwerk willen leren maken.

Als jij de perfecte royal  icing koek wilt leren decoreren is deze cursus voor jou!

Ik wil mijn koekjes niet verkopen, kan ik dan mee doen?

Jazeker, naast de verkoop kan ik mij ook voorstellen dat je voor je eigen bruiloft of baby shower graag wilt leren decoreren. Ook dan ben je van harte welkom in deze training. 

Ik verkoop mijn koekjes al, kan ik dan ook mee doen?

Natuurlijk, dat je koekjes verkoopt zegt nog niet dat ze perfect zijn. Als jij het idee hebt dat het nog beter, strakker en lekkerder kan ben je van harte welkom.

Heb ik naast de cursus nog andere dingen nodig?

Ja, je hebt het e.e.a aan gereedschap nodig om de perfecte koekjes te maken.  In de eerste module van de training laat ik je al het gereedschap zien en vertel ik je er meer over.

Als je nog helemaal geen gereedschap in huis hebt komt dit op een bedrag van ongeveer 90,- uit. Voor de meesten zal gelden dat er alleen een paar artikelen uit de shop bij gekocht worden en kom je zo rond de €20 à €30 uit

Wanneer kan ik starten met de cursus?

De cursus komt eind januari 2026 online. zodra hij beschikbaar is ontvang je toegang tot de leeromgeving en kan je jouw vragen stellen in de community. 

Hoe lang duurt deze cursus?

De video’s zijn kort, 5 tot 15 minuten. Daarnaast zal je natuurlijk wel met mij mee moeten doen. Daar gaat uiteraard wat meer tijd in zitten. Maar met een paar uur kom je al een heel eind. 

Hoe lang heb ik toegang tot de leeromgeving? 

Je krijgt 1 jaar toegang tot de cursus. Tegen die tijd weet je alle kneepjes van het vak echt wel uit je hoofd.

Kan ik het cursusgeld aftrekken van de belasting?

Ja, dat kan als je een bedrijf hebt waarin je koekjes en andere baksels verkoopt. Je krijgt je BTW dan terug óf je BTW wordt verrekend. Je kunt je investering ook als scholingskosten aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting.

Wat moet ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

Contact met ons opnemen natuurlijk! Wij hebben het antwoord.

Wil jij de mooiste royal icing koekjes maken?

Leer de mooiste suikerkoekjes decoreren

€99
€ 84
  • Toegang tot alle videolessen waarin we koekjes decoreren
  • Mijn favoriete royal icing recept
  • Tips die je nog nooit ergens anders gezien hebt
  • Uitleg van diverse decoreertechnieken
  • Prijzen zijn inclusief BTW
Ja, ik wil koekjes kunnen decoreren
Je komt in een veilige betaalomgeving

Met masterclass

€123.95
€ 103,95
  • Alles uit de cursus plus de masterclass royal icing transfers maken
  • In deze masterclass leer ik je hoe je jouw eigen, unieke royal icing transfers maakt. De techniek om efficiënter te werken met suikerwerk.
Ja, ik doe mee
POPULAIR
Klantenservice
  • Wederverkoper worden?
  • Cadeaubonnen
  • Bestellen
  • Betalen
  • Levertijd en verzendkosten
  • Retourneren
  • Veelgestelde vragen
  • Garantie en klachten
  • Cookiestatement Koekatelier
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Wederverkoper worden?
  • Cadeaubonnen
  • Bestellen
  • Betalen
  • Levertijd en verzendkosten
  • Retourneren
  • Veelgestelde vragen
  • Garantie en klachten
  • Cookiestatement Koekatelier
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
Collectie
  • Baby
  • Circus
  • Dieren
  • Diploma
  • Halloween
  • Kerst
  • Magie en sprookjes
  • Oud en Nieuw
  • Patronen
  • Ruimte
  • Sinterklaas
  • Sport
  • Stoer
  • Trouwen & verloven
  • Verjaardag
  • Baby
  • Circus
  • Dieren
  • Diploma
  • Halloween
  • Kerst
  • Magie en sprookjes
  • Oud en Nieuw
  • Patronen
  • Ruimte
  • Sinterklaas
  • Sport
  • Stoer
  • Trouwen & verloven
  • Verjaardag
Contact

Over Koekatelier
Contact en openingstijden

Gegevens (geen bezoekadres)
Koekatelier
Afrikaanderstraat 28
5025HR, Tilburg

KvK nummer: 78626528
BTW: NL003355237B10

Klanten beoordelen
Koekatelier met een

9.9

American Express
Bancontact
Klarna
Maestro
Mastercard
Visa
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
mooie website?
Minimum bestelbedrag: €10
Facebook Instagram Pinterest

Wil je mooie Royal Icing koekjes leren maken?

Pre-order de nieuwe online cursus Koekjes decoreren met Royal Icing nu tijdelijk met €15,00 euro korting. Klik voor meer informatie op de roze knop.

Meer informatie

De cursus komt in januari online

Verlanglijstje maken?

Log even in om je verlanglijstje op te slaan.

× hulp nodig?