Welke betaalmogelijkheden zijn er?

✓ iDeal: Met iDEAL kun je vertrouwt, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af binnen jouw eigen internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

✓ PayPal: De grootste online betaalmethode ter wereld is PayPal. Indien je in het bezit bent van een PayPal account kan je hiermee eenvoudig een bestelling betalen. Hiervoor breng ik geen extra kosten in rekening.

✓ Klarna: Met de optie ‘Klarna achteraf betalen’ krijg je de mogelijkheid om jouw bestelling 14 dagen na aankoop te betalen. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling automatisch de factuur van Klarna per email.
Deze dient binnen 14 dagen voldaan te zijn. Voor deze betaalmethode rekenen wij de kosten van Klarna á €1 + 2,99% door. Kijk voor meer informatie op https://www.klarna.com/nl/.

✓ Bancontact: Deze betaalmethode is te vergelijken met iDeal en wordt voornamelijk gebruikt door de Belgische consument.

Kan ik een kopie-factuur aanvragen?

Na je bestelling ontvang je binnen enkele uren een kopie van je factuur in je mailbox. Mocht je niks ontvangen of deze kwijt zijn is het natuurlijk mogelijk om een kopie van je factuur te ontvangen. Stuur hiervoor een mail naar info@koekatelier.nl