Tover kale koekjes om tot prachtige lekkernijen door simpel weg met beleid de koekstempel in het zachte koekdeeg te duwen. Na de stempel steek je de koeken uit en bak je de koeken af in de oven. Wanneer je het meegeleverde koekdeegrecept gebruikt komen ze gegarandeerd prachtig uit de oven.
Liever met fondant werken? Bak de koeken eerst af. Wanneer de koeken in de oven zitten kan je het fondant uitrollen. Druk de koekstempel met beleid in het fondant. Steek de afbeelding uit het fondant. Wanneer de koeken uit de oven komen laat je ze afkoelen. Zodra ze zo goed als afgekoeld zijn plak de gestempelde fondant op de koek met een drupje water.


















Ontvang exclusieve acties, inspiratie, tips en een cadeautje met je verjaardag
Over Koekatelier
Contact en openingstijden
Gegevens (geen bezoekadres)
Koekatelier
Afrikaanderstraat 28
5025HR, Tilburg
KvK nummer: 78626528
BTW: NL003355237B10
Klanten beoordelen
Koekatelier met een
Pre-order de nieuwe online cursus Koekjes decoreren met Royal Icing nu tijdelijk met €15,00 euro korting. Klik voor meer informatie op de roze knop.
De cursus komt in januari online
Log even in om je verlanglijstje op te slaan.