De meest gemaakte fouten tijdens het koeken bakken. 

11 tips voor de perfecte koekjes

  • Tover in een handomdraai prachtige koekjes uit je eigen keuken
  • Met deze tips steelt jouw kind de show tijdens het trakteren op school voor zijn verjaardag
  • Nooit meer een ontplofte keuken na het bakken van lekkere koekjes? Bekijk dan snel tip 6
  • De onbetaalbare blik van ongeloof wanneer je vrienden en familie erachter komen dat jij deze koekjes zelf gebakken hebt
  • Plakkerig deeg is vanaf nu verleden tijd 
Download het e-book nu gratis

Engineer en suikerartiest, de perfecte combinatie 

Ik ben Ilza Keeman, eigenaar van het Koekatelier en productontwerper van oorsprong. In 2019 zag ik een YouTube filmpje waarin ik iemand een koekje zag omtoveren tot een prachtige bloemen koek. Daar was ik zo van onder de indruk dat ik dit zelf ook wilde proberen. Na drie pogingen had ik het aardig onder controle en vroegen familie en vrienden of ik voor hen ook wat koekjes kon maken.

Ik bakte alles wat ik kon bedenken en vulde mijn dagen met deze zelf bedachte 'bezigheidstherapie’. De geur van vers gebakken koekjes hielp mij toen de dagen door. Alles wat ik maakte legde ik vast op foto voor social media. Zo ontstond er zonder dat ik het persé doorhad; het Koekatelier.

Na een paar maanden besloot ik een 3D printer aan te schaffen. Als engineer was ik al bekend met 3D printers, maar nu had ik een goede reden om er zelf een te kopen. Ik startte met het ontwerpen en printen van mijn eigen koekstekers. Ook dit deelde ik op Instagram. Er bleek een grote vraag te zijn naar persoonlijke stempels en stekers.

Inmiddels zijn we dik een jaar verder en is Koekatelier een heus bedrijf geworden. Dagelijks combineer ik mijn ontwerp achtergrond, technische kennis en bakvaardigheden om je te voorzien van de mooiste stempels en stekers waar jij zelf in een hand omdraai prachtige koeken mee kan maken. Met behulp van dit e-book hoop ik je te laten zien dat écht iedereen mooie koekjes kan bakken. Het is niet moeilijk, maar met deze tips kan er echt helemaal niks meer mis gaan. 

Confectioner image

Onwijs leuk boek! Ik zou hem aanraden aan iedereen die graag koekjes willen leren bakken en aan mensen die hun bakskills wat betreft koekjes willen verbeteren. 

Kim van Dijck

Tip 7 lijkt echt te helpen! En bonus tip 1 is ook fantastisch, daardoor heb ik nu geen plakkerig deeg meer.

KittY van Oers

Ik vind dit e-book heel duidelijk en gestructureerd. Zo leest het heel fijn en kan je het makkelijk gebruiken tijdens het bakken. Ideaal dus! 

Niki Paolin

Ga jij de perfecte koekjes maken in een handomdraai? 

Heb jij wel vaker zin om koekjes te bakken maar zie je op tegen die ontplofte keuken, en eindig je na het bakken alsnog aan de balie bij de bakker om de hoek omdat je misbaksels gewoonweg niet voor te schotelen waren? Laat dat vanaf vandaag anders zijn en bak aan de hand van deze 11 tips de perfecte koekjes in een handomdraai. 

Marketing by