Speciale gelegenheden

Voor iedere speciale gelegenheid is er wel een mooie gedecoreerde koek(enset) te bedenken. Super leuk als je eens wat anders wilt. Opzoek bent naar iets bijzonders wat naast of in plaats van een taart het feest naar zijn next level mag tillen.

Thema's die onder speciale gelegenheden vallen zijn bijvoorbeeld:

  • verjaardagen 
  • huwelijken
  • babyshowers
  • doopfeest
  • jubileums
  • begrafenissen

Formaten, prijzen en aantallen

SoortFormaatMinimale bestel hoeveelheidVanaf prijs*
Mini's
Tot 5 cm20 koekjes€2,50 p.s.
Middelvan 5 tot 7 cm10 koeken€3,50 p.s.
Grootvan 7 tot 10 cm10 koeken€4,50 p.s.
Specialsvanaf 10 cm1  specialvanaf €20
Thema setdiverse formaten10 koeken€45,-

* Vanaf prijzen gelden voor eenvoudige koeken. Voor schrift, metallic kleuren, schilderen, glitters en feestelijke verpakkingen wordt een meerprijs gerekend die we graag samen met je afstemmen.

Mini koeken voor training Koekatelier

Mini's

Mini's zijn vooral leuk op een sweettable of naast het hebben van een taart. Je kan hierbij ook denken aan een klein bedankje voor na een bruiloft of als snack tijdens een babyshower. En wat dacht je van uitdelen op het werk of op school?

BESTEL JE KOEKEN HIER
LOL Doll mega koek Koekatelier

Specials

Onder de specials behoren taarttoppers maar ook andere specials zoals een 15cm grote LOL Doll zoals hieronder of een portret koek van de jarige.

BESTEL JE SPECIAL HIER
Koeken themaset Badman Koekatelier

Thema set

Een thema set is een fantastische oplossing als er iets te vieren valt, maar het feest qua genodigden klein wilt houden. Voor deze set geef je een thema, de gelegenheid, namen en eventuele kleurwensen door. Wij stellen vervolgens een mooie set van 10 koeken in diverse formaten samen. Je ontvangt altijd 2 middel koeken met 'show-stoppers'. Opvallende koeken die uit de set knallen. De andere koeken hebben verschillende formaten, kleuren en designs. Deze set wordt geleverd in cadeauverpakking met een extra feestelijk tintje.

BESTEL JE THEMA SET HIER

Eerder gemaakte koeken

Trouwkoeken bohemian wedding Koekatelier
Verjaardagskoeken mini's koekatelier
Dino koeken kinderverjaardag Koekatelier
Taarttopper van koek Peppa Koekatelier
Koek save the date Koekatelier
Verjaardags koek mega Koekatelier
Koekboeket Koekatelier
Trouwen uitstellen koekcadeau corona Koekatelier
Koeken thema set kinderverjaardag Koekatelier
Koeken eenhoorns kinderverjaardag Koekatelier
Rollingstones mega koek Koekatelier
Schoonheidssalon koekjes mini Koekatelier

Loek was heel blij met zijn ninja turtles om op school uit te delen missie geslaagd!

- Neeltje Huvenaars

Voor Vaderdag wou ons dochtertje haar papa lekker verwennen ❤️ En dat is zeker gelukt met de heerlijke, knappe(rige) koekjes van Ilza! We wilden absoluut gaan voor het Lego-thema gezien hij niet enkel dol is op suiker maar ook op Lego 😁 Resultaat? Hij was helemaal weg van Ilza’s koekjes! Ze waren dan ook op in een mum van tijd 😆 Tè mooi om op te eten maar ook tè lekker om ze te laten liggen! Ook service & samenwerking zijn TOP 👍 We hebben alvast een 2de order geplaatst! En er zullen er nog wel meer volgen 😋

- Stavroula Krallis

Hele toffe koeken besteld voor de zesde verjaardag van mijn zoontje. Ik had een Batman set besteld die hij uitgedeeld heeft aan zijn vrienden. Hij vond ze helemaal geweldig en zijn vriendjes ook. Super mooi en met liefde gemaakt. Heel blij mee.

- Mara van Haneghem- Smit

Bestellen

Meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen of mail/app ons om je wensen door te spreken. Direct bestellen kan via onderstaand formulier.