Bedrijven

Succesvolle ondernemers weten dat het belangrijk is om op te vallen. Sla de saaie, 12 in een dozijn marketingcadeautjes over en kies dit keer voor een uniek en lekker cadeau met WOW-factor.

Of je nu opzoek bent naar iets bijzonders voor je event, welkomstcadeau voor je high end coaching klanten of je medewerkers wilt bedanken voor hun inzet, met onze vanille koeken zit je altijd goed.

Laat je logo 'cookie-fyen' of ga voor een op maat gemaakt relatiegeschenk. Wat je ook kiest één ding is zeker. De gever zal hier andere enthousiasme over vertellen. Als dat geen goede marketing is...

Wat je moet weten voor een zakelijke bestelling:

  • Logo koeken zijn te bestellen vanaf €4,95,- per stuk.  
  • Minimale afname is 20 stuks.
  • Koeken worden separaat geseald in een zakje om de houdbaarheid te garanderen. Wil je de koek(en) leuk presenteren in een mooie verpakking? Dat is mogelijk, noteer dit vast bij je aanvraag voor een bestelling in het opmerkingen veld.
  • Meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen of mail/app ons om je wensen door te spreken.

Twee keer een bestelling gedaan en zeer enthousiast over de kwaliteit, de creativiteit en de service! Echt vakmanschap en je proeft dat de koeken met veel liefde en vakmanschap gemaakt zijn. Ik kan het Koekatelier dus van harte aanbevelen, zeker ook als je écht eens iets speciaals wil!

- Gian Kerstgers

Voor mijn salon wilde ik een speciaal bedankje geven aan de klanten. Ilza had prachtige beauty koekjes gemaakt en ze kon ze snel leveren! De smaak was ook nog eens super lekker😍

- Annemarie Fris

GEWELDIG!!😍

- Astrid van Kollenburg

Bestellen

Meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen of mail/app ons om je wensen door te spreken. Direct bestellen kan via onderstaand formulier.