GRATIS VERZENDEN VANAF 75+

Gratis koekstempel bij je eerste bestelling

Bestel je voor de eerste keer bij Koekatelier? Dan krijg je van ons je eerste koekstempel cadeau als je de code GR1150KM invult in het opmerkingen veld bij het afrekenen. Welk design je ontvangt? Dat is verassing. 

Word Koekatelier member

Echt contact, dat vinden wij bij Koekatelier belangrijk. Het draagt bij aan een goede collectie, maar ook een jouw plezier in het bakken wanneer je met een fijn gevoel aan ons denkt terwijl je onze producten gebruikt. ;-)

Je kunt ons natuurlijk volgen via Instagram, Pinterest en Facebook, maar voor een echte connectie is er meer nodig. Daarom zijn we in juni 2021 begonnen met een gratis membership. Dit is wat je van ons mag verwachten:

  • Een kijkje achter de schermen
  • Extra tips and tricks over bakken die je niet in de blog terug vind
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe producten
  • En last but not least; aanbiedingen alleen voor jou als member zoals de feestdagen special of kortingen
  • Een no brainer want vrienden behouden elkaars geheimen: Je e-mailadres is bij ons veilig en we zullen je niet spammen.

Word nu Koekatelier member

Marketing by

Wat andere members zeggen

Kim Timmer

Super mooie producten en Ilza denk graag met je mee.

Debbie Malysse

Meer dan aanraden. Mijn Producten zijn gewoonweg in 1 woord WAUW. Niet normaal. Ze zijn prachtig elke stempel is gewoonweg fantastisch. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

Brigitte de Bot

Mooie producten, perfecte kwaliteit, professioneel advies en erg klant vriendelijk.

Elise

Snelle en geweldige service zowel bij het maken, bestellen en leveren. Zeer vriendelijke dame en de stempel en cutter waren perfect, nog beter dan we ons konden voorstellen! Het resultaat van de koekjes is amazing! Bedankt voor het top werk!

Margreet Jonker

Fijne service!! Vlotte reactie op mailtjes en er wordt goed meegedacht bij zelfontworpen stempels.

Danielle Amperse

Ik ben via instagram bij de koekatelier van Ilza gekomen en werd helemaal enthousiast over de uitstekers. Afgelopen week voor het eerst een bestelling gedaan,en wat een leuk pakketje zeg. Een briefje met een koekrecept en ook nog een handgeschreven bedank briefje! Ik heb onder andere de pioenroos set besteld met de POP en wat is die fantastisch mooi alleen al zo als uitsteker😃 en je koekje maak je er meteen helemaal mee af😍 Daarnaast ook nog eens super snel met reacties! Al met al dus hele goede ervaring met het koekatelier!

Minouche

I wanted to have some specific embosser and stamp. Ilza really listened to my request. She took the time to understand what I wanted.M and did it really really well!!! She is the best !!! Thank u for your time and patience

Fatima Mouhdad

Top services, lekker vlotte communicatie

Mariska Van Gyseghem

Alles werkt prima :-) Enige verbeterpuntje: er kan nog geen automatische factuur met BTW nummer gegenereerd worden na aankoop.

Word nu Koekatelier member