Kerstpakketten

Het cadeau waar iedereen blij van wordt

Hoe leuk is het voor je personeel en relaties om een passend cadeau te ontvangen?

Jij weet als geen ander dat het belangrijk is om je waardering naar je medewerkers en relaties uit te spreken. Vooral rond de kerstperiode wordt er toch wel iets van je verwacht. En juist dat is het moment om op te vallen. Want hoe vaak gebeurd het dat men het hele jaar door over een kerstpakket praat?...
Juist; alléén als het mega slecht of rete goed is. En dan kan je maar beter zorgen dat het positief is, toch? Dus sla de saaie, 12 in een dozijn kerstpresetjes dit jaar over en kies nu voor een cadeau wat iedereen kan waarderen.

Of je nu opzoek bent naar een pakketje unieke koeken met je logo of liever mooie koekjes in kerst thema met een handgeschreven boodschap uitdeelt, het kan allebei. Wil je meer dan alleen koekjes? Kies dan voor een grote koek met cadeaubon in een feestelijke verpakking. Zo weet je zeker dat iedereen krijgt wat hij of zij wenst. Echt een kerstgeschenk waar iedereen blij van wordt.   

Kom je er niet uit? Of geef je het samenstellen van je pakket liever uit handen? Ilza denkt graag met je mee. Vul het bestelformulier in of stuur ons een mailtje om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat je moet weten voor een zakelijke bestelling:

  • Kerstpakketten kunnen uit alleen koeken, een DIY koeken bakken pakket of koek  met cadeaubon bestaan zoals hier naast weergegeven bestaan. 
  • Minimale afname is 20 stuks.
  • Koeken worden geseald in een zakje om de houdbaarheid te garanderen. Wil je de koek(en) leuk presenteren in een mooie verpakking? Dat is mogelijk, noteer dit vast bij je aanvraag voor een bestelling in het opmerkingen veld.
  • Meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen of mail/app/chatt met ons om je wensen door te spreken.
Kerstkoeken cadeauset met elf Koekatelier
Kerstkoeken cadeau geven Koekatelier
Kerstkoeken plateau Koekatelier
Kerstkoeken bakken Koekatelier

Twee keer een bestelling gedaan en zeer enthousiast over de kwaliteit, de creativiteit en de service! Echt vakmanschap en je proeft dat de koeken met veel liefde en vakmanschap gemaakt zijn. Ik kan het Koekatelier dus van harte aanbevelen, zeker ook als je écht eens iets speciaals wil!

- Gian Kerstgers

Voor mijn salon wilde ik een speciaal bedankje geven aan de klanten. Ilza had prachtige beauty koekjes gemaakt en ze kon ze snel leveren! De smaak was ook nog eens super lekker😍

- Annemarie Fris

GEWELDIG!!😍

- Astrid van Kollenburg

Bestellen

Meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen of mail/app ons om je wensen door te spreken. Direct bestellen kan via onderstaand formulier.