Bestellen en levertijden

Unieke koeken bestellen

Bestel hier jouw gepersonaliseerde koeken. Als jij het kan dromen kunnen wij het maken. We vinden het altijd een eer als we voor jouw bijzondere gelegenheid unieke koeken mogen ontwerpen. Of het nu gaat om je trouwerij, een verjaardag, babyshower, zakelijk event of andere gelegenheid. We vinden het allemaal super leuk!

Doorlooptijd

Houd er rekening mee dat het ontwerpen, bakken en decoreren van koeken een tijdrovend werkje is. Bestel daarom zo vroeg mogelijk. (Tot maximaal één jaar voor aflever of verzenddatum.) Je bestelling is nooit te vroeg. Ook wanneer je koeken op korte termijn wilt ontvangen kan je altijd even vragen of er nog een gaatje in onze agenda is.

Details

Wanneer je het bestelformulier hieronder gaat invullen, probeer dan zoveel mogelijk wensen te noteren. Hoe meer je laat weten, hoe duidelijker het voor ons is wat je verwacht. Let wel, er is altijd een klein beetje kunstenaarsvrijheid vanuit onze kant om ervoor te zorgen dat de koeken ons level van perfectie behalen. Ook het 100% namaken van andermans werk doen wij niet. Mits dit een logo afbeelding betreft en we hiervoor toestemming hebben van het bedrijf zelf. Dat gezegd hebbende; voel je vrij om foto’s te mailen van voorbeelden, kleuren, patronen of logo’s die jouw visie voor de koek ondersteunen.

Zodra wij je aanvraag ontvangen hebben komen we bij je terug met een offerte of aanvullende vragen. We kijken er naar uit om jouw koekjes wensen te ontvangen.

Bestellen

Meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen of mail/app ons om je wensen door te spreken. Direct bestellen kan via onderstaand formulier.