Bekend van

Je ziet onze koeken en stempels steeds vaker ergens opduiken. Op deze pagina deel ik de media en bedrijven waar je Koekatelier voorbij hebt kunnen zien komen. 

De Koppel

De Koppel

Een wens van iedere ondenremer: Met je kop (in mijn geval liever koek) in de krant! In de tilburgse wijkkrant stond onlangs een halve pagina over de groei van Koekatelier. Hoe leuk!

Food Fröbel Fun

Favoriete Plekje

Anne deelt al haar favoriete plekjes op Instagram. en echte Brabantse die inmiddels in Zwolle woont en veel leuke tips and tricks deelt. Zo deelde ze ook een special van onze Schilder je eigen koeken.

Favoriete Plekje
Food Fröbel Fun

Food fröbel fun

Eten, knutsellen en pelzier hebben, dat is natuurlijk waar ze voor staan. Myrthe deeld de hotspots voor kids en schreef vanuit zichzelf een review over onze Schilderkoeken. Klik op de knop om de blog te lezen.

Food Fröbel Fun blog
WaarTilburgeet

Waar Tilburg eet

Het platform met de leukste, lekkerste en hipste eetgelegenheden in Tilburg en omstreken. Hoe tof, dat wij hier ook bij horen!

WAAR TILBURG EET
onlinecreamarkt

Online creamarkt

In juli 2020 vond je ons ween aantal weekenden op de online creamarkt van Handwerkmarkt en Handmade in Holland.

ONLINE CREAMARKT
Fabandfitonabudget

Fab and Fit on a budget

Ellen van Fab en Fit geeft je de leukste budgettips. Super handig, want zo blijft er budget over voor onze unieke koeken.

FAB AND FIT
AnneTravelFoodie

Anne Travel Foodie

Anne van Anne Travel Foodie deelt de gaafste hotspots qua restaurants, hotels en andere eetgelegenheden over de hele wereld. En... wij zijn er daar 1 van!

ANNE TRAVEL FOODIE
The perfect wedding

The perfect wedding

Zooo trots zijn we hierop. We zijn gevraagd om koeken voor deze bruiloftshoot aan te leveren ter inspiratie voor alle verloofde stellen die zich voor bereiden op de mooiste dag van hun leven.

The perfect wedding

Healthy foodie Manon

Manon deeld de lekkerste, gezonde, recepten en heeft veel kennis van gezonde voeding. Onlangs gaf zij een aantal setten groentekoeken weg ter gelegenheid van haar 18K behaalde volgers.

Healthy foodie Manon