Bekend van

Je ziet onze koeken en stempels steeds vaker ergens opduiken. Op deze pagina deel ik de media en bedrijven waar je Koekatelier voorbij hebt kunnen zien komen. 

We maken regelmatig koeken voor

nayley's cake

Nayley's Cakes

Amourette van Nayley's Cakes maakt de lekkerste (trouw)taarten en sweets voor op je feestje. Wil je naast een taart ook koeken bestellen? Dan werken we daarvoor samen.

NAYLEY'S CAKES
verras je lief

Verras je lief

Liesbeth van Verras je lief kiest de leukste cadeautjes voor je partner, en daar horen natuurlijk ook onze heerlijke koekjes tussen.

VERRAS JE LIEF
Artoftea

Art of Tea

Tijdens de workshops die Brigitte van Art of Tea verzorgd kan het zomaar zijn dat je een koekje van ons krijgt. 

ART OF TEA
feest voor jou

Feest voor jou

Erika van Feest voor jou verzorgd gehele kinder party's inclusief lekkernijen zoals onze koeken. Of je nu opzoek bent naar een prinsessen of een Batman thema feestje, zij draait daar haar hand niet voor om.

FEESTJE VOOR JOU

Gezien bij

WaarTilburgeet

Waar Tilburg eet

Het platform met de leukste, lekkerste en hipste eetgelegenheden in Tilburg en omstreken. Hoe tof, dat wij hier ook bij horen!

WAAR TILBURG EET
onlinecreamarkt

Online creamarkt

In juli 2020 vond je ons ween aantal weekenden op de online creamarkt van Handwerkmarkt en Handmade in Holland.

ONLINE CREAMARKT
Fabandfitonabudget

Fab and Fit on a budget

Ellen van Fab en Fit geeft je de leukste budgettips. Super handig, want zo blijft er budget over voor onze unieke koeken.

FAB AND FIT
AnneTravelFoodie

Anne Travel Foodie

Anne van Anne Travel Foodie deelt de gaafste hotspots qua restaurants, hotels en andere eetgelegenheden over de hele wereld. En... wij zijn er daar 1 van!

ANNE TRAVEL FOODIE
The perfect wedding

The perfect wedding

Zooo trots zijn we hierop. We zijn gevraagd om koeken voor deze bruiloftshoot aan te leveren ter inspiratie voor alle verloofde stellen die zich voor bereiden op de mooiste dag van hun leven.

The perfect wedding
Healthyfoodie Manon

Healthy foodie Manon

Manon deeld de lekkerste, gezonde, recepten en heeft veel kennis van gezonde voeding. Onlangs gaf zij een aantal setten groentekoeken weg ter gelegenheid van haar 18K behaalde volgers.

The perfect wedding
Food Fröbel Fun

Food fröbel fun

Eten, knutsellen en pelzier hebben, dat is natuurlijk waar ze voor staan. Myrthe deeld de hotspots voor kids en schreef vanuit zichzelf een review over onze Schilderkoeken. Klik op de knop om de blog te lezen.

Food Fröbel Fun blog