Ilza Keeman - Juli 2020

Verjaardagskoeken kiezen

doe je snel met deze 5 tips

Er is er een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat ben jij, of je kind, je vader, je moeder, je opa, je oma, je tante, je zus, je broer, je vriendin, je vriend, je neefje of… en natuurlijk niet vandaag want dan was je niet opzoek naar iets leuks voor het feestje. 😉

Vroeger was een verjaardag altijd taart maar tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk. Of je nu uitpakt met een hele sweettable of juist gaat voor alleen koekjes omdat jouw kind nu eenmaal een echte cookiemonster is. Het is allemaal leuk. En als je dan gekozen hebt voor een taart of koekjes (of misschien toch wel die hele sweettable), dan ben je er nog niet. Want zoals ik net al voorzichtig bracht, alles is mogelijk… en dan ook echt ALLES.

Om je keuze wat makkelijker te maken vind je in deze blog tips en voorbeelden van diverse verjaardagopties. Uiteraard niet alles, want dan wordt het een tiendelige roman. 😉 (Had ik al gezegd dat ALLES mogelijk is?)

Klein cadeau voor wanneer je naar een verjaardag toe gaat

Allereerst is het van belang om te bepalen of de koekjes als cadeau gegeven worden of dat je ze besteld voor een feestje waar ze opgegeten worden. Twijfel je? Stel jezelf de volgende vraag: Ga je naar het feestje toe of rganiseer je het feestje? Als je naar het feest toe gaat bekijk dan onze kleine cadeautjes in d eshop. Deze kan je direct bestellen en worden de volgende werkdag verzonden zodat je snel een heerlijk en origineel cadeau hebt voor de jarige. 

Tip 1: Bestel dit cadeau uiterlijk een week van tevoren zodat je zeker weet dat het tijdig bij je is met de post (, of kom het ophalen in het atelier).

Jij bent jarig of organiseert het feest

Ben je zelf binnenkort jarig of organiseer je een feestje voor bijvoorbeeld je kinderen of je ouders? Dan is het leuker om koeken te bestellen. Hiervoor hebben we speciale thema pakket samengesteld. Jij kiest een thema en wij maken er een mooie koeken set van. En of dit nu iets van een sprookje, een film of een boek moet worden, dat is aan jou. Een aantal populaire thema’s zijn Batman, Pawpatrol, Peppa pig, Cars, Frozen, en eten zoals ijsjes en donuts.

Tip 2: Voer je party thema of kleur door in je koeken.

Verschillende of dezelfde koeken?

Liever allemaal dezelfde koeken omdat je ook een taart en andere hapjes gaat regelen? (Of omdat het bij een kinderfeestje anders geheid ruzie wordt bij het verdelen van de koeken….) Kan je er ook voor kiezen om één decoratie te kiezen en daar meerdere koeken van te laten maken. Ga bijvoorbeeld voor 20 dezelfde Peppa’s of kies voor 10 splitijsjes (koeken dan he!). 

Tip 3: Bedenk vooraf wie er jarig is en wie de gasten zijn om te beslissen of je één enkel of meerdere designs wilt bestellen.

Cake topper of mega koek

He-le-maal los? Wil je echt helemaal over de top omdat je kindje 1 jaar wordt of omdat je puber 18 wordt? En wil je sowieso een taart en nog meer lekkere dingen regelen? Ga dan voor taarttoppers van koek. Deze zijn super speciaal. Echte kunstwerkjes met een stokje in de koek zodat ze in de taart gestoken kunnen worden. Zo maak je iedere taart super bijzonder.

Had ik al gezegd dat er heel veel mogelijk was? Als jij het bedenken kan, kan Ilza het maken.

Tip 4: Ga voor bijzonder en bestel een taarttopper (en laat deze matchen met de losse koeken).

Een jarige met allergieën

Heeft de jarige een melk, noten of gluten allergie? Ga dan niet voor koekjes, maar voor koekstempels. Met deze stempels kan je zelf (met of zonder de jarige) koekjes bakken die wel door iedereen gegeten mogen worden. Zo wordt het voor iedereen echt een feestje en hoeft er geen verschil gemaakt te worden. Koekstempels vind je in de shop. Wil je iets bijzonders zoals de naam van de jarige als stempel neem dan contact met ons op. We verzorgen deze graag voor je.

Tip 5: Ga voor koekstempels i.p.v. koekjes bij feestjes voor mensen met een allergie.

Plaats een reactie

translation missing: nl.pagefly.comments.moderated